Fun4Four EVO PlayGameTable

Fun4Four Game Table

Science fiction wordt werkelijkheid: de Fun4Four is ’s werelds enige multiplayer speeltafel die speciaal gemaakt is voor de out-of-home entertainment markt. Vol innovatie en baanbrekende spellen, brengt dit gepatenteerde apparaat een geheel nieuw spelconcept naar uw bar, entertainment center, club, pub of arcadehal.

Gebruik uw ruimte meermaals

6 spelers

Realiseer ongelooflijke besparingen door uw ruimte meerdere malen te hergebruiken. Niet slechts één, maar tot 6 personen kunnen samen spelen op één Fun4Four tafel. U hoeft geen dure één- of twee speler machines meer aan te schaffen.

Games op maat van uw publiek

Fun4FourDe spellen op de Fun4Four zijn geen eenvoudige standaard spellen. Ze zijn speciaal afgestemd op de wensen van uw gasten. Momenteel zijn er het enorme aantal van meer dan 50 handgemaakte spellen beschikbaar.

Bestuur games van je smartphone

Uw spelers zullen helemaal uit hun dak gaan als ze eenmaal ervaren hoe het is om een Fun4Four game te besturen met behulp van hun mobiele apparaat! Het ongelooflijke gevoel van het besturen van auto’s door de zwaartekracht sensor is slechts een voorbeeld van wat er mogelijk is.

Ongelofelijk handig

Gemak is het belangrijkst voor elke gast. De Fun4Four is in hoogte verstelbaar. Uw spelers kunnen zowel staand als zittend spelen, bijvoorbeeld in een loungestoel of in een barstoel.

Voelt aan als een ordnance map

De speeltafel is uitgerust met een reusachtig 42″ multi-touch scherm. Het eenvoudige gevoel van het hanteren van de tafel zelf – het is gewoon ongelooflijk! Je zult het zelf moeten proberen.

Online Terminal Management

Door u aan te melden voor het Online Terminal Management ontvangt u nieuwe spellen zodra ze uitkomen, kunt u het toestel op afstand bedienen zonder er persoonlijk heen te gaan, en kunt u de prestaties van het toestel gemakkelijk, online en op elk moment controleren.

Fun4Four PlayGameTable SpaceTower

Ontwerp

De Fun4Four speeltafel is gewoon een ongelooflijk aantrekkelijk en innovatief apparaat. De moderne lay-out van de tafel wordt versterkt door een volledig glazen touch-oppervlak dat bedekt is met een speciale anti-glare coating. Mensen zullen zich aangetrokken voelen tot deze tafel omdat ze zoiets nog nooit eerder hebben gezien.

Fun4Four PlayGameTable SpaceTower

Next Generation Usability

De gloednieuwe interface van onze Fun4Four biedt functies die je alleen zult ervaren in zeer moderne handsets: geavanceerd scrollen, modern design, high-tech lay-out werden werkelijkheid binnen deze speeltafel. De gebruiksvriendelijkheid van de Fun4Four werd ontworpen door specialisten en de volgende generatie usability engineers met slechts één doel voor ogen: de turn-over maximaliseren en de conversie van toeschouwer naar speler zo succesvol mogelijk maken.

Join the Next Adventure

De Fun4Four bevat meer dan 80 spellen in zeven categorieën. Deze spellen zijn allemaal speciaal ontworpen voor de out-of-home entertainment markt, waardoor ze veel meer geld opleveren dan normale spellen die je misschien kent van andere platforms. Deze enorme spellencollectie varieert van klassieke bordspellen tot State Of The Art spellen met hedendaagse inhoud.